Biologische Tricot katoen

Biologische tricot katoen in diverse designs.
 
kijk hier voor al onze bedrukte tricot stoffen!
 
Deze tricot kan worden verwerkt met een jersey naald.

14.9517.95 Per meter

Verkrijgbaar in 12 varianten
Breedte 1.45 tot 1.55m
Samenstelling 95%CO 5%EL

Print :
Bird / mushroom
Brique leaves
Butterflies
Clover
Dino ecru
Flowers dusty mint
Foxes
Giraffe / lion
Leaves green
Leaves taupe
Lemon with leaf
Organic cotton uni
Wis selectie
Product Price
Jersey naalden€ 3,95
Verpakking: Assorti
Toepassing: Rekbare stoffen
Aantal

AfmetingenN/B
Toepassing

(Kinder) kleding

Breedte

1.45 tot 1.55m

Samenstelling

95%CO 5%EL

Zacht en Duurzaam Biologisch Tricot Katoen voor Elke Creatie


Ontdek onze uitgebreide collectie van biologisch tricot katoen, perfect voor een scala aan naaiprojecten. Deze rekbare en milieuvriendelijke stof, met een breedte van 1.45 tot 1.55 meter en een samenstelling van 95% biologisch katoen en 5% elastan, biedt zowel comfort als duurzaamheid. Het is ideaal voor het vervaardigen van kledingstukken zoals T-shirts, leggings en babykleding, en eveneens geschikt voor het creëren van comfortabele loungewear.

Onze collectie van biologisch tricot katoen is verkrijgbaar in 12 unieke designs, variërend van speelse dierenprints tot serene natuurmotieven zoals vogels, paddenstoelen, bladeren, en bloemen. Deze stoffen zijn niet alleen veelzijdig en modieus maar ook bijzonder zacht op de huid, waardoor ze ideaal zijn voor kleding die direct in contact komt met de huid. Elk design kan eenvoudig worden verwerkt met een sterke jersey naald, waardoor het perfect is voor zowel hobbyisten als professionele naaisters. De kwaliteit van onze biologische stoffen garandeert dat uw creaties niet alleen mooi maar ook duurzaam zijn.

Onze Printcollectie


Elke print in onze biologische tricot katoen collectie is zorgvuldig uitgekozen om aan een breed scala aan smaken en stijlen te voldoen. Onze stoffen zijn ontworpen om gemakkelijk te combineren met verschillende naaipatronen en stijlen, bieden u eindeloze mogelijkheden om uw creativiteit uit te drukken. Van levendige kinderkleding tot elegante damesmode en comfortabele herenkleding, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze stoffen zijn zacht en rekbaar, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor actieve kleding die comfort vereist. De toevoeging van elastan zorgt voor de noodzakelijke stretch, essentieel voor kleding die vrijheid van beweging moet bieden. Deze eigenschappen maken het ideaal voor alles, van dans- en yogakleding tot alledaagse en relaxte thuisoutfits.

OEKO-TEX Gecertificeerd voor Uw Gemoedsrust


Onze biologische tricot katoen is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook veilig en milieuvriendelijk. Bij Big in Fabric zijn we trots op onze OEKO-TEX certificering, die garandeert dat onze stoffen zijn getest op schadelijke stoffen en voldoen aan de strenge internationale veiligheids- en milieunormen. Het OEKO-TEX Standard 100 certificaat biedt zekerheid dat onze stoffen veilig zijn voor uw huid en voor het milieu, wat van cruciaal belang is voor de productie van kinderkleding en kleding voor mensen met gevoelige huid. Voor meer details, zie ons OEKO-TEX certificaat.

Tips voor het Werken met Biologisch Tricot Katoen


Werken met biologisch tricot katoen vereist enige aandacht om de kwaliteit van uw projecten te waarborgen. Het wordt aangeraden de stof vooraf te wassen om eventuele krimp na het voltooien van uw project te voorkomen. Dit helpt ook om de stof voor te bereiden op het naaien door eventuele resterende spanningsverschillen te verwijderen. Strijk de stof na het wassen om kreukels te verwijderen, wat het knippen en naaien vereenvoudigt. Gebruik altijd scherpe naaimachines en specifieke jersey naalden, aangezien tricot katoen kan rekken of rafelen indien niet correct behandeld. Voor de juiste naalden, bezoek onze pagina over jersey naalden.

Bestel Vandaag Nog bij Big in Fabric


Bij Big in Fabric bieden wij deze hoogwaardige biologische stoffen aan tegen competitieve prijzen. Onze snelle levering maakt het gemakkelijk om snel aan de slag te gaan met uw volgende naaiproject. Bij bestellingen vanaf €99,- profiteert u van gratis verzending, wat extra besparingen en gemak oplevert. Onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze biologische stoffen en onze uitstekende klantenservice. Ontdek wat anderen zeggen over ons door de ervaringen op onze feedback pagina te lezen. Mis deze kans niet en bestel nu bij Big in Fabric om uw eigen unieke, milieuvriendelijke en huidvriendelijke creaties te maken met ons biologisch tricot katoen.

Wat vinden anderen?

Bij Big in Fabric krijgen we graag feedback van klanten,
we zijn dan ook trots op de score die we behalen!

Koen Wouters

Goede afhandeling van de bestelling. Werd telefonisch gecontacteerd met een alternatief voor een product dat niet meer beschikbaar was.

Joanna Groen

I heb een uitverkoop stof gekocht en was aangenaam verrast! Snelle service en ik was blij met het product, de foto was een goede representatie van de daadwerkelijke stof.

Karin Cruijs

Voor de 2e keer hier een zeer mooie kwaliteit kunstleer gekocht. De verzending was erg snel. Het kunstleer is niet gevouwen maar mooi opgerold, super! Ik ben erg blij met dit alles, dus ik zal hier zeker weer bestellen!

Onze producten bekijken?

Bekijk alle producten

Recent bekeken

U heeft nog geen product bekeken!

Meestgestelde vragen

Wij hanteren een levertijd van 1 tot 4 werkdagen.
Mocht dit onverhoopt niet lukken zullen wij u hier van op de hoogte stellen.

De verzendkosten worden berekend op basis van het Land en het daar geldende BTW tarief van het verzendadres. Klik hier om een een overzicht van de tarieven te bekijken.

Uiteraard is dit ook mogelijk. U kunt tijdens het afrekenen kiezen voor de optie ‘Afhalen’. Wij zullen uw order verwerken en per
e-mail laten weten wanneer deze klaar ligt.

Wij verzoeken u om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven.
Dit kan telefonisch of per e-mail naar info@big-in-fabric.com.

Heeft u zich vergist? Dat kan natuurlijk gebeuren.
Geef dit zo snel mogelijk aan ons door per e-mail of telefonsich.

Dat is zeker mogelijk!
Wilt u zich eerst oriënteren, of hulp krijgen van een van onze medewerkers? Loop dan gerust binnen.

Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag tussen 10.00 en 17.00.

Bekijk alle vragen

 

Cookies This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.